[OpenWrt-Devel] [PATCH] Support for Edimax EW-7476RPC

Cezary Jackiewicz cezary.jackiewicz at gmail.com
Sun May 26 13:46:11 PDT 2019


Dnia 2019-05-26, o godz. 22:16:30
Birger Koblitz <mail at birger-koblitz.de> napisał(a):

> Hi,
> 
> On 26.05.19 19:28, Cezary Jackiewicz wrote:
> >> +        ucidef_set_led_netdev "lan" "lan" "$boardname:green:internet" "eth0"
> >> +        ;;      
> > Also working:
> >
> > ucidef_set_led_switch "lan" "lan" "$boardname:green:lan" "switch0" "0x20"
> >
> > (if you rename internet to lan)
> >  
> Are you sure about this? I renamed the internet to lan, but on the
> 7476rpc the led does not turn on:

On 7478ac, yes, i'm sure.

root at OpenWrt:~# swconfig dev switch0 show | grep port
	link: port:0 link:down
	link: port:1 link:down
	link: port:2 link:down
	link: port:3 link:down
	link: port:4 link:down
	link: port:5 link:up speed:1000baseT full-duplex 
	link: port:6 link:up speed:1000baseT full-duplex 
	link: port:7 link:down
root at OpenWrt:~# cat /sys/class/leds/ew-7478ac\:green\:lan/trigger 
none [switch0] timer default-on netdev phy0rx phy0tx phy0assoc phy0radio phy0tpt phy1rx phy1tx phy1assoc phy1radio 
root at OpenWrt:~# cat /sys/class/leds/ew-7478ac\:green\:lan/port_mask 
0x20
root at OpenWrt:~# 


> SoC:   MediaTek MT7620a @ 580MHz
> RAM:   64M (Winbond W9751G6KB-25)
> FLASH: 16MB (Macronix)

Are you sure? On your dts:

> +                       partition at 70000 {
> +                               compatible = "edimax,uimage";
> +                               label = "firmware";
> +                               reg = <0x00070000 0x00790000>;
> +                       };

This is 8MB

[    1.274276] spi spi0.0: force spi mode3
[    1.282777] m25p80 spi0.0: mx25l6405d (8192 Kbytes)
[    1.292601] 5 fixed-partitions partitions found on MTD device spi0.0
[    1.305262] Creating 5 MTD partitions on "spi0.0":



> Installation
> ------------
> Update the factory image via the web-interfaces (by default:
> 192.168.9.2/24).
> http://192.168.9.2/index.asp

Or push wpa button on power on and send firmware via tftp to 192.168.1.6 
 
> ramips: add Netgear EW-7478AC
> 
> SoC:   MediaTek MT7620a @ 580MHz
> RAM:   64M (Winbond W9751G6KB-25)
> FLASH: 16MB (Macronix)

8MB :) in version sold in Poland.


-- 
Pozdrawiam,
 Cezary Jackiewicz



More information about the openwrt-devel mailing list