<html xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns:w="urn:schemas-microsoft-com:office:word" xmlns:m="http://schemas.microsoft.com/office/2004/12/omml" xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40"><head><meta http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=utf-8"><meta name=Generator content="Microsoft Word 15 (filtered medium)"><style><!--
/* Font Definitions */
@font-face
        {font-family:"Cambria Math";
        panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4;}
@font-face
        {font-family:Calibri;
        panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4;}
/* Style Definitions */
p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal
        {margin:0cm;
        margin-bottom:.0001pt;
        font-size:11.0pt;
        font-family:"Calibri",sans-serif;}
a:link, span.MsoHyperlink
        {mso-style-priority:99;
        color:blue;
        text-decoration:underline;}
a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed
        {mso-style-priority:99;
        color:#954F72;
        text-decoration:underline;}
.MsoChpDefault
        {mso-style-type:export-only;}
@page WordSection1
        {size:612.0pt 792.0pt;
        margin:72.0pt 72.0pt 72.0pt 72.0pt;}
div.WordSection1
        {page:WordSection1;}
--></style></head><body lang=EN-GB link=blue vlink="#954F72"><div class=WordSection1><p class=MsoNormal>RE: SSD on the Netwinder</p><p class=MsoNormal><o:p> </o:p></p><p class=MsoNormal>OK, with the recovery tar file, it’s booting kernel 2.78 and I’m seeing no errors with the SSD. I conclude it’s the earlier kernel causing the problems.</p><p class=MsoNormal><o:p> </o:p></p><p class=MsoNormal>However. When booting with this image (tar file? Kernel?) the machine freezing up at 2% while checking /dev/hda3. What’s odd is it successfully checked and repaired /dev/hda1.. The other thing is it doesn’t seem to want to honour the “press I to enter interactive mode”, which I could use to skip the disk check..</p></div></body></html>