Derek Gibson.//..

Santander Bank Plc. no-reply at eLIVE.co.uk
Mon Dec 5 23:11:12 PST 2016


Mr. Derek Gibson,
Drift / regionsjef
Santander Bank Plc,
47-48 Piccadilly
PICCADILLY
W1J0DT
London, Storbritannia
 
Good Day Kjære,

Hvordan har du og familien det? Jeg håper mitt brev møter deg i ditt beste humør i dag. Jeg er Dr. Derek Gibson, fra Harlesden North West London, leder for regnskap Revisjonen og formell senior programmerer sjef hos Deutsche bank, her i England (Santander Bank Plc). Jeg har også jobbet for Nyeste ministrene Bank Plc.
 
Jeg trenger din haster hjelp til å overføre summen av (£ 21,5 GBP) Twenty One Million, fem tusen britiske pund på kontoen din innen 11 eller 15 bankdager. Disse pengene har vært sovende i mange år i vår Bank uten et krav. Jeg ønsker banken å frigjøre penger til deg som nærmeste person til vår avdøde kunden (eieren av kontoen) som dessverre mistet livet i februar 2003 gjennom det sørlige USA romfergen Columbia, døde han en enkelt mann. Jeg oppdaget at han ikke spesifiserer noen pårørende eller vilje mottaker til hans konto etter å ha gått gjennom hans fil i vår bank, og jeg ønsker ikke penger til å gå inn i Bank treasury konto som en forlatt fondet. Så dette er grunnen til at jeg kontakter deg slik at banken kan frigjøre penger til deg som skal pårørende / Will mottaker til den avdøde kunden (Late David McDowell Brown) en amerikansk statsborger av Arlington Virginia. Vær så snill, jeg vil også gjerne at du skal holde Forslaget som en topp hemmelig og slette den hvis du ikke er interessert.
 
Her er deling ratio; 50% til meg og 40% til deg mens 10% er for eventuelle utgifter i løpet av transaksjonen. Hvis du er interessert, ta kontakt med meg umiddelbart via min private e-post: derek.b.gibson at aol.co.uk

Gi meg følgende under, som vi har 7 dager for å kjøre den gjennom. Dette er veldig HASTER.
 
1. Fullt navn:
2. Direkte Mobilnummer:
3. Kontakt Adresse:
4. Yrke:
5. Alder:
6. Kjønn:
7. Nasjonalitet:

Dette er for å aktivere meg laste opp informasjon i vår bank database for å reflektere i banken nettverk system du den navngitte
pårørende / vilje mottaker av denne kontoen, så vil jeg lede deg på kommunikasjon med banken for videreformidling av dette fondet til deg.
MERK: Vi har noen bankdager for å utføre denne transaksjonen avtale.
Takk i påvente av umiddelbar respons.
 
Vennlig hilsen,
Dr. Derek Gibson.More information about the kexec mailing list