Propozim për shkëmbim linqesh falas

Bora Dervishi bora at ilireseo.com
Fri Mar 22 09:14:39 EDT 2013


Ç’kemi,
 
Do të doja t’ju prezantohesha: emri im është Bora Dervishi,
 
Meqenëse kam një sërë faqesh cilësore Lojërash dhe Kumari do të doja t’ju sugjeroja 
një ofertë shkëmbimi linqesh falas me lists.infradead.org ose çfarëdo faqeje tjetër që zotëroni.
Me siguri do t’ju pëlqente të mësoni se kam shumë ide për shkëmbime linqesh,
që jam i sigurt se do të jenë përparësia jonë dhe do të na vijnë në ndihmë për klasifikimin tonë në Google.

Ju lutem më thoni nëse do të dini më shumë detaje, ose nëse keni sugjerime të mëtejshme për këtë çështje.
 
Në pritje për të dëgjuar përgjigjen tuaj,

Bora Dervishi
http://www.ilireseo.com

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.infradead.org/pipermail/barebox/attachments/20130322/3732550a/attachment.html>


More information about the barebox mailing list